Openingstijden: 08:00 tot 17:00u


Spreekuur alleen op afspraak

 • Vanaf 08:30u
 • Over Praktijk van Osta

  De Praktijk

  Over Praktijk van Osta

  Huisartspraktijk Van Osta is gevestigd aan de Bergrand 232 in Roosendaal, we zijn bereikbaar op telefoonnummer 0165-560065.
  Op deze pagina geven we een overzicht van belangrijke zaken.

  De mensen in onze praktijk
  huisarts de heer A.J.A.M. van Osta
  praktijkassistente mevrouw Judy Snepvangers-Kouters
  praktijkassistente mevrouw Sonja van Sprundel-Geleijns
  praktijkondersteuner mevrouw Wendy Hermans-van Genegen
  praktijkondersteuner mevrouw Aris Nefs

  Spreekuren
  Op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag zijn er spreekuren volgens afspraak van 08.30 uur tot 11.30 uur en van 14.00 uur tot 15.30 uur. Op woensdag is er een spreekuur van de dokter van 08.30 uur tot 11.30 uur. Er is verder een spreekuur van de praktijkondersteuner. Wilt u een visite aanvragen, dan kunt u bellen tussen 08.00 uur en 10.00 uur. Er is dagelijks een telefonisch spreekuur van 13.30 uur tot 14.00 uur, behalve op woensdagmiddag.

  Herhaalrecepten
  Herhaalrecepten kunt u het best bestellen via deze site.Klik op “herhaalrecepten” en de rest wijst zichzelf.

  Lunchpauze
  Tijdens de lunchpauze van 12.30 uur tot 13.30 uur is de praktijk alleen voor dringende gevallen geopend, die niet kunnen wachten tot 13.30 uur. Belt u tevoren 0165 560065 toets 1. Als de dokter visites aan het rijden is, kan hij alvast worden teruggeroepen door de assistente.

  Consult
  Om het spreekuur zo goed mogelijk te laten verlopen is het belangrijk goed te kunnen plannen. Daarom verzoeken wij u voor afspraken voor een consult of visite als het mogelijk is voor 10.00 uur, maar in ieder geval ’s ochtends te bellen. (behalve natuurlijk bij een spoedgeval)
  De praktijkondersteuner, José, doet controles voor diabetes mellitus, hart/vaat ziekten en longproblemen. De assistentes geven injecties en maken uitstrijkjes. Het is voor het indelen van het spreekuur dus gemakkelijk als u bij de afspraak vermeld wat de reden is.

  Visites
  U wordt verzocht als het enigszins mogelijk op het spreekuur in de praktijk te komen. Wanneer u erg ziek bent, kunnen we eventueel afspreken dat u niet hoeft te wachten in de wachtkamer maar meteen geholpen wordt.In de praktijk is het voor de huisarts, met een onderzoekbank en instrumentarium,makkelijker u te onderzoeken. Als u echt niet naar de praktijk kunt komen, probeer dan de visite aan te vragen voor 10.00 uur. Dit is voor ons prettig bij het plannen van de afspraken.

  Spoedgevallen
  Bij spoedgevallen belt u naar 0165-560065 toets 1

  Avond-,nacht- en weekenddiensten
  Op werkdagen van 17.00 uur tot 08.00 uur. Op feestdagen en in weekenden kunt u voor klachten die niet kunnen wachten tot de volgende dag terecht bij de huisartsenpost. Wel altijd eerst bellen. Omdat ongeveer eens per week een avond-,nacht- of weekenddienst op de Huisartsenpost moet worden gedaan, kan dat consequenties hebben voor de opening van de praktijk als de huisarts zelf dienst moet doen. Als de huisarts een nachtdienst moet doen, is de volgende dag de praktijk gesloten omdat hij dan moet slapen. Een avonddienst begint om 17.00 uur, op die momenten sluit de praktijk dan om 15.00 uur.

  Vragen?
  Dus bel altijd even naar de praktijk of check deze site voordat u op spreekuur wilt komen. Heeft u nog vragen, kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact op met onze praktijk of vul een e-health in.